Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/madewithy/public_html/wp-content/themes/MadewithY/framework/tiger-profile/admin/pages/payment-inc/paypal-submit.php on line 11
Zaposlitveni Made with Y coaching – Made with Y
Meni
časi
  • Prijava
  • Registracija
slika

Zaposlitveni Made with Y coaching

Zavod Ypsilon v tednu od 30. januarja do 3. februarja 2017 organizira skupinski zaposlitveni coaching (do 7 ljudi).

Razpisana sta dva termina (udeležite se samo enega):

  • Vsak dan od 9. do 12. ure v ABC Hubu, sejna soba 2 (spodnja etaža Emporiuma, BTC City)
  • Vsak dan od 13. do 16. ure v ABC Hubu, sejna soba 2 (spodnja etaža Emporiuma, BTC City)

Udeležite tistega termina, ki vam najbolj ustreza. Termine izberete vnaprej z izpolnitvijo prijavnega obrazca.

Kaj bomo počeli?

Na delavnici zaposlitvenega coachinga bomo individualno in skupinsko delali na vaših osebnih in poslovnih / projektih izzivih, ki so povezani z iskanjem zaposlitve.

Odgovorili bomo na vprašanja: Katere stvari vas najbolj ovirajo in kateri triki vam bodo pomagali, da boste svojo zaposlitev iskali na močan in karizmatičen način?

Znotraj coachinga bomo delali na vašem individualnem razvojnem načrtu. Na coaching pridite pripravljeni, saj bomo delali intenzivno. 🙂 To pomeni, da doma premislite in si zapišite vaše glavne notranje izzive, s katerimi se soočate pri iskanju zaposlitve. Se vidimo!

Kdaj?

Coachingi bodo potekali v tednu od 30.1 do 3.2. 2017 vsak dan v dveh terminih (prideš samo na enega na tisti dan ko lahko) od 9 do 12 ure in od 13 do 16 ure. Coachingi bodo v sejni sobi 2 v ABC Hubu.

Prijavi se zdaj!

Prijave na zaposlitveni coaching so odprte, a je število mest omejeno. Izpolni prijavni obrazec ali klikni na spodnji gumb PRIJAVA in se nam pridruži pri projektu Made with Y.

Na vseh aktivnostih programa Made with Y lahko brezplačno sodelujete mladi, ki izpolnjujete pogoje. 

Namen projekta Made with Y je dvig zaposljivosti in zaposlenosti mladih iskalcev zaposlitve od 15. do 30. leta. Aktivnosti, delavnice in izobraževanja programa Made with Y so brezplačni in so namenjeni mladim do 30. leta starosti, ki niso zaposleni s pogodbo o zaposlitvi (brezposelni, študenti, absolventi, iskalci zaposlitve).

Pogoj za sodelovanje pri aktivnostih projekta Made with Y je podpis dogovora o vključitvi v projekt Made with Y. S podpisom dogovora pridobite možnost sodelovanja v vseh nadaljnjih aktivnostih projekta.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Zato je treba izpolniti vprašalnik za mlade ter izjavo, da se vključujete v projekt financiran s strani prej navedenih ustanov.

Vso potrebno dokumentacijo lahko natisnete doma in jo prinesete s seboj na prvo aktivnost ali pa jo bomo skupaj uredili pred prvo aktivnostjo na lokaciji izvedbe aktivnosti.

Dokumente, ki so potrebi za vključitev v izobraževanje, najdete tule:

– Dogovor o vključitvi v projekt Made with Y
– Izjava udeleženca
– Vprašalnik za spremljanje podatkov

Za vprašanja glede delavnic, projekta in dogovora sem vam na voljo Miha Žefran na miha.zefran@ypsilon.si.

* Brezposelni, ki ste registrirani na ZRSZ se pri svojem osebnem svetovalcu pozanimajte za povračilo prevoznih stroškov. Na aktivnosti prejmete potrdilo o udeležbi.

** Pogoja za sodelovanje: Starost do 30 let in ne smete biti zaposleni (bodisi s pogodbo o zaposlitvi ali imeti S.P.). 

 

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa 2014-2020, prednostna os: 8. »Spodbujanje zaposlovanja in transnacionalna mobilnost delovne sile«; prednostna naložba: 8.2 »Trajnostno vključevanje mladih na trg dela, predvsem tistih, ki niso zaposleni in se ne izobražujejo ali usposabljajo, vključno z mladimi, ki so izpostavljeni socialni izključenosti in mladimi iz marginaliziranih skupnosti, vključno prek izvajanja jamstva za mlade«; specifični cilj: 8.2.1 »Znižanje brezposelnosti mladih«.

Domov
  • Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
  • info@ypsilon.si

© 2016 Zavod Ypsilon, za skupno prihodnost. Izdelava FlatPixel Studio. Made with Y. Vse pravice pridržane.