Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/madewithy/public_html/wp-content/themes/MadewithY/framework/tiger-profile/admin/pages/payment-inc/paypal-submit.php on line 11
Vabimo na zaključno konferenco drugega cikla projekta Made with Y – Made with Y
Meni
časi
  • Prijava
  • Registracija
slika

Vabimo na zaključno konferenco drugega cikla projekta Made with Y

Dragi Ypsilonovci,

Zaključujemo 2-letni projekt »Made with Y«, trening mladih profesionalcev za višjo in boljšo zaposljivost. Za tiste, ki ste bili z nami, veste, da smo na bootcampih in delavnicah zelo močno stopali iz cone udobja in danes lahko s ponosom povemo, da smo s skupnimi močmi realizirali več kot 50 novih zaposlitev. V tem času smo se naučili ogromno in prišel je čas, da te izkušnje in navdih podelimo z vami.

KDAJ: torek, 19. junij, od 17.00  do 20.00 in nadaljujemo s Summer Party

KJE: Kristalna palača (2. nadstropje), BTC, Ljubljana

Vabimo vas, da se udeležite dogodka in popestrite skupni večer, ki ga bomo preživeli v družbi proaktivnih in perspektivnih mladih ter slovenskih in tujih uspešnih podjetnikih. Prosimo, da svojo udeležbo potrdite z rezervacijo vstopnice preko gumba PRIJAVA.Na enem mestu bomo združili in povezali nekatere najbolj navdihujoče mlade iz Slovenije in tujine, mlade, ki delajo prebojne korake na trgu dela in druge izkušene podjetnike. Govorci:

 

 

Kako umetne inteligenca (AI) spreminja službe?

Kriti Sharma je Vice President of Bots and Artificial Intelligence pri največjem britanskem tehnološkem podjetju Sage Group, kjer razvija asistenta z umetno inteligenco Pegg, sicer pa je prvega robota razvila pri svojih 15 letih.

 

 

Do svojega 29tega leta ustanovil in razvil 6 startupov, nekatere tudi že uspešno prodal.

Rade Joksimović je ustanovitelj in direktor ameriškega podjetja Loyalic Tehnologies, ki želi transformirati B2B in B2C orodja za spletno prodajo. Svojo podjetniško pot začel pri 16 letih – od takrat naprej je ustanovil, razvil ali prodal 6 tehnoloških startupov, s sedeži v Beogradu, Londonu, Dubaju ali San Franciscu.

Interaktivni paneli:
Pridružili se nam bodo Žiga Vavpotič (Outfit7), Anuška C. Beltram (STA potovanja), Andrej Mercina (TRIIIJE) in drugi izkušeni podjetniki.

Mladi prebojniki – izbrane zgodbe, ki so prebile led na svojih področjih:

  •  Jaka Šuligoj, mlad režiser in pomočnik režiserja, znan po Kekcu, tri dni pred porokom, Usodno vino, Nova dvajseta in Ena žlahtna štorija.
  • Laura Unuk, šahistka, ki je leta 2017 osvojila naslov svetovne mladinske prvakinje do 18 let.
  • Sara Zavernik, ki je bila proglašena za potencial in najbolj perspektivno poslovno idejo v celoletnem programu We Inspire: Podjetnice navdihujejo!
  • Manja Munda, direktorica Zavoda Ypsilon, TEDx govorka in borka za socialno varnosti milenijcev in za spodbujanje drznih inovacij na področju povezovanja, znanja in mladih.

Srečanje bo polno navdiha, izjemnih idej in ljudi, zato ne smeš manjkati.

Razlog več: Po srečanju pa sledi Summer Party.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Upamo, da se kmalu srečamo v Kristalni palači!

Ekipa Zavoda Ypsilon

Domov
  • Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
  • info@ypsilon.si

© 2016 Zavod Ypsilon, za skupno prihodnost. Izdelava FlatPixel Studio. Made with Y. Vse pravice pridržane.