Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/madewithy/public_html/wp-content/themes/MadewithY/framework/tiger-profile/admin/pages/payment-inc/paypal-submit.php on line 11
Usposabljanje Made with Y: »Most wanted Skills for Jobs!« – Made with Y
Meni
časi
  • Prijava
  • Registracija
slika

Usposabljanje Made with Y: »Most wanted Skills for Jobs!«

OPIS

Made with Y: »Most wanted Skills for Jobs!« je poglobljeno enotedensko izobraževanje, nastalo na podlagi pogovorov in potreb delodajalcev  ter preteklih projektnih izkušenj. V okviru enotedenska izobraževanja bomo obdelali vsebine, ki so pri delodajalcih trenutno prepoznane, kot ključne za uspešen nastop na trgu dela.  Izobraževanje bo zastavljeno zelo praktično, vsak dan bomo teoretična znanja preizkusili tudi v praksi in na trgu. Gre za ti. »izkustveno učenje«, ki predstavlja povezavo med teoretičnim ter praktičnim delom in tako omogoča obliko učinkovitejšega dojemanja in spoznanja.

Vsebina izobraževanja je prilagojena tako, da mladega iskalca zaposlitve čim bolj učinkovito pripravi za uspešen nastop na trg dela, saj so bili posamezni sklopi pripravljeni v sodelovanju s številnimi predstavniki delodajalcev.


PROGRAM

Izobraževanja potekajo vsak dan od 8:00 do 17:00. Med usposabljanjem bosta predavatelj in moderatorka beležila vašo prizadevanje in proaktivnost z uporabo metod igrifikacije usposabljanja. Najbolj angažirani mladi profesionalec bo prejel posebno nagrado. Dokaži se!


KDO VODI USPOSABLJANJE

Vse dni bo z vami predavatelj Aljaž Zupan. Izobraževanje moderira Maša Zgonec.

Aljaž Zupan je mladinski delavec in trener v mladinskem delu. Izkušnje je nabiral z vodenjem lokalnega študentskega Kluba, sodelovanjem v upravnem odboru lokalnega planinskega društva, deloval je kot član sveta zavoda za Kulturo, mladino in šport Litije in se kasneje tudi zaposlil v isti organizaciji. Leta 2015 je stopil na samostojno poslovno pot. Trenutno deluje in redno izvaja izobraževanja v okviru bazenov trenerjev Zveze Študetskih Klubov Slovenije, Mladinskega sveta Slovenije in Zavoda Movit, nacionalne agencije za upravljanje programa Erasmus+ mladi v akciji. Je tudi predsednik društva Lojtra, društva za osebni in poklicni razvoj mladih, kjer skupaj z ekipo načrtuje, izvaja in vrednoti učne izkušnje oblikovane po meri uporabnikov. V različnih vlogah je sodeloval v preko 30 Erasmus+ projektih. Je vodnik Planinske zveze Slovenije. Opravljeno ima enoletno ICF akreditirano usposabljanje za naziv »coach«.

Maša Zgonec je usposobljena moderatorka in trenerka s številnimi izkušnjami in referencami na področju vodenja in moderiranja usposabljanj za mlade. Je certificiran NLP praktik. Trenutno se usposablja za mladinskega trenerja na Socialni Akademiji. Preko Erste Foundation se je udeležila usposabljanja za organizacijsko kulturo in agilno voditeljstvo – Dunaj, april 2017. Bila je na večih usposabljanjih v tujini v okviru programa Erasmus+ (Podjetništvo, prostovoljstvo in zaposlovanje mladih – Lizbona, april 2013; Mediophobia – marketing preko socialnih omrežij-  Krakow, oktober 2014). Od leta 2015 je aktivna članica Zavoda Ypsilon in se udeležuje njihovih številnih izobraževanj. Prav tako je obiskovala delavnice Mladinskega ceha (Financiranje NVO, Vitke NVO), Mladega podjetnika (Lastno podjetje, zakaj pa ne?) in podjetja Data d.o.o (Financiranje).


PRIJAVE

Udeležba na programu in vključitev v program sta brezplačna, saj projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Svojo prisotnost potrdi na povezavi http://bit.ly/MostWantedSkillsForJobs ali s klikom na spodnji gumb PRIJAVA.


DODATNE INFORMACIJE

Za dodatna vprašanja sem Vam na voljo Miha Žefran: miha@madewithy.si ali 040 344 966.


Oznak nismo našli!
Domov
  • Zavod Ypsilon, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
  • info@ypsilon.si

© 2016 Zavod Ypsilon, za skupno prihodnost. Izdelava FlatPixel Studio. Made with Y. Vse pravice pridržane.